اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد هدایت به بالا

خانه سازی آنلاین
ـ
کد حرفه ای قفل کردن کامل راست کلیک
 سرکه ** بادمجون ** گل کلم ** کلم بنفش ** کلم سفید ** کرفس ** هویج **

 

فلفل سبز و قرمز ** موسیر ** سیر ** سبزی معطر: ( ترخون - گشنیز - نعناع - شوید )

نمک ** زردچوبه ** فلفل سیاه ** زیره سیاه ** سیاه دونه ** گلپر **

ترشی مخلوط اسمش روشه. یعنی همه رو با هم مخلوط میکنیم..........

تــــــــــرشی

ابتدا بادمجونو با آب �­دود ۴۵ دقیقه میپزیم و شب تا صب�­ در آبکش میذاریم تا آب اضافیش بره!!

بعد �­دود نیم ساعت با سرکه میجوشونیمش.....

بادمجون رو میکوبیم ( این باعث میشه ترشی منسجم بشه )

نکته۱: مواد ترشی باید خوب شسته بشه و یک شب تا صب�­ بمونه تا خوب خشک بشه.

اگر مواد ترشی خیس باشه ممکنه باعث کپک زدن ترشی بشه!!

نکته۲: شکل خرد کردن مواد و مقدارشون سلیقه ایه!! من موادو به شکل خلال خرد کردم....

نکته۳: اگه طعم ترشی تیز شد٬ با اضافه کردن هویج یا پیاز خلال شده میشه شیرینترش کرد!!

نکته۴: موسیر باید چند ساعت خیس بخوره تا هم نرم بشه و هم اگه شن ریزهایی بهش

چسبیده جدا بشه و بعد در آبکش قرار بدیم تا �­دامکان آب اضافیش بره.....

نکته۵: آب اضافی سبزی هم باید گرفته بشه!! برای عطر بهتر ترشی بهتره که از شوید و نعناع

 خشک استفاده بشه.....

تــــــــــرشی

تـــــــــرشی

با اضافه کردن سرکه و نمک به هر نوع سبزیجات و صیفی جات و میوه جات میتونیم

یه ترشی خوشمزه درست کنیم. من جمله :

لوبیا سبز ٬ بامیه ٬ لبو ٬ چاغاله بادوم ٬ آلبالو ٬ زالزالک و .......

تــــــــرشی

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اینم ترشی جا افتاده که رنگ و روش بهتر از اولش میشه

میتونین همین ترشی رو با غذاساز یا گوشکوب برقی میکسش کنین تا یه ترشی لیته ی خوشمزه بشه.

ترشی

اینم ترشی لبو:

ترشی

[ چهارشنبه یازدهم آبان 1390 ] [ 1:33 ] [ مامان مریم] [ ]